Новини

Начало / Новини

Конференция "Европейска София" - Ивайло Митев, Идея Хоум

IDEA HOME беше част от конференцията на Euronews Bulgaria - „Европейска София – инфраструктура и нови проекти“. Управителят на Идея Хоум Ивайло Митев беше говорител на темата Нови жилищни проекти в София.

Виж още

IDEA HOME беше част от конференцията на Euronews Bulgaria

Екипът на IDEA HOME беше част от конференцията на Euronews Bulgaria. Темите, които се обсъждаха бяха за инфраструктурата и новите проекти в София. Ивайло даде мнението си по тези въпроси, а какво точно каза може да прочетете тук.

Виж още

Πo ĸaĸвo ce paзличaвa ĸaчecтвeнoтo нoвo cтpoитeлcтвo oт нeĸaчecтвeнoтo?

Някога питали ли сте се как да различим качественото ново строителство от некачественото такова. Не се чудете повече, а прочетете тук!

Виж още

Енергийната сградна модернизация

Енергийната сградна модернизация е метод, който ще повиши качеството на живот на живущите в тези сгради. Тази тема е все по-актуална през последните години. Научете повече от нашата статия!

Виж още

Най-актуалните квартали за покупка на жилище

Покупката на апартамент е голяма крачка. Научете кои са най-актуалните квартали в София за покупка на жилище.

Виж още

Покупка на апартамент с цел даване под наем

Покупката на апартамент е добра инвестиция за вашите пари. Но защо да се ограничавате дотам. Разберете как може да изкарате допълнително средства от него от нашия пост!

Виж още

Строежът на жилища в София нарасна с 89%

Строежът на жилища в София не спира да нараства. През първото тримесечие на 2022 година се наблюдава ръст от 89%. Повече по темата може да прочетете от нашия пост.

Виж още

Адресните регистрации - Всичко, което трябва да знаете

Адресната регистрация е процес, който отнема много време и нерви. Затова ние от IDEA HOME направихме списък с неща, които трябва да знаете и ще ви помогнат.

Виж още
12345следващапоследна