Начало / Новини / 56 семейства вече имат своя нов дом в HOME RESIDENCE SOFIA

Новини

56 семейства вече имат своя нов дом в HOME RESIDENCE SOFIA

В края на месец февруари 2020 г., екипът на IDEA HOME връчи 56 ключа на новодомците във вход А, на сградата НОМЕ RESIDENCE SOFIA. Завършеният ни жилищен проект се намира в ж.к. Връбница I, бул. Ломско шосе.

Парцелът, върху който е построена сградата е с отлично местоположение, на 200 м. от метростанция „Бели Дунав“ и 200 м. от супермаркет „Billa“, също така в близост до училища, детски градини и множество търговски обекти.

Във функционално отношение сградата има 9 надземни и 1 подземен етаж.

На подземния етаж, на вход А, са разположени: гаражни клетки и складови помещения, обслужващи апартаментите. На партерния етаж са разположени магазини и гаражи.

От 1-ви до 8-ми етаж, на всяко ниво, са организирани следните жилищни единици:

3 тристайни апартамента с площ между 74 и 92 кв. м. , 3  двустайни апартамента с площ между 57 и 64 кв. м. и 1 еднопространствено ателие 34 кв. м. Общите части са организирани с интериорно оформление на входното пространство и с развита социална среда.

HOME RESIDENCE SOFIA e сграда с едри, чисти форми, характеризиращи ясно композиция от обеми, облицовани с HPL ламели, изпъкнали от равнината на фасадата.

Вярваме, че всички новодомци  ще се радват не просто на хубаво жилище, а на уютен дом, в който ще се чувстват сигурни и ще споделят радостни мигове.

До края на 2020 г. предстои да бъде завършен напълно и вход Б на НОМЕ RESIDENCE SOFIA!