Начало / Новини / Castanea Residence - побетител в "Сграда на годината 2021"

Новини

Castanea Residence - побетител в "Сграда на годината 2021"

Сграда на годината за 2021г. в категория “Жилищни сгради до 10 000 кв.м. РЗП”


Ние от Идея Хоум имаме удоволствието да Ви съобщим, че нашата сграда Castanea Residence е наградена в категорията “Жилищни сгради до 10 000 кв.м. РЗП” от 32-членно жури на Националния конкурс “Сграда на годината 2021”.

Този конкурс е най-популярното и престижно събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България. С него се отличават най-добрите постижения при реализацията на съвременни сградни проекти през годината, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител. Организира се всяка година от Градът Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

ГРАДЪТ Медиа Груп е водещата business2business медийна платформа в сферите на сградното строителство и архитектура, градските проекти, стратегическата инфраструктура, инвестиции и пазара на недвижими имоти.

Castanea Residence притежава три ключови характеристики, които са основание да бъде отличена в конкурса:

- Обединява в хармонична архитектурна цялост две сгради с различна функция.

- Съчетавайки жилищната функция с модерен и привлекателен миникомплекс от магазини и услуги до сградата на районната администрация, влияе положително на средата в един нецентрален столичен район - ж.к. Овча Купел.

- С избора на магазини в търговската зона индиректно влияе за формиране на културни потребности и вкус към природосъобразен начин на живот и уважение към природата.

Името Castanea е вдъхновено от кестена - величествено дърво, символ на нашата столица София. В името се крие дълбока символика, но освен всичко това, носи усещане за елегантност и стил, качества които се покриват с всеки аспект на сградата. Добрата архитектура съчетава в себе си много компоненти, които са важни за цялостния вид на сградата. Зад добрия и семпъл дизайн стои дългогодишния опит на добре сработен екип, затова вярваваме, че името Castanea пасва особено добре на този проект на IDEA HOME.

Естетическото и емоционалното богатство на CASTANEA RESIDENCE, както и комфортът на обитание, който тя предоставя, я превръщат в модерен пример и мярка за жилищното застрояване в разрастващите се квартали на столицата.

Може да прочетете повече за сградата в нашия блог пост.

Тези награди ни мотивират да продължаваме да вършим работата си по най-добрия начин, но най-голям стимул ни давате Вие - нашите клиенти. 

Това са сградите, които ние предлагаме, а тук  можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Ако някой от тях отговаря на Вашите критерии и е подходящ за Вас, изпратите ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас.