Начало / Новини / Целите ни за 2022

Новини

Целите ни за 2022

Целите пред Идея Хоум за 2022


Новата година започна и се надяваме да е по-успешна от всякога. Благодарим Ви, че изминалите 12 месеца бяхте до нас и ще се радваме да споделим и следващите. 

За да е успешна всяка една нова година, е важно да си поставяме цели, които да изпълняваме през нея. Това е едно от основните неща за постигане на успех и сбъдване на мечти. 

Всяка година, ние от Идея Хоум си поставяме цели, които винаги се опитваме да изпълним, за да ставаме все по-добри и да продължаваме да се развиваме. 

Нашите цели

На първо място за нас винаги са били нашите клиенти и за това нашата първа цел е свързана именно с тях. Както всяка година до сега, си поставихме за цел да продължим да правим всичко възможно нашите клиенти да получат своя дом мечта. За нас най-важни са те и за това искаме да продължим да ги правим щастливи. Когато виждаме, че мечтите им се сбъдват, се чувстваме удовлетворени.

Екипът ни проектира, инвестира и изгражда първокласни жилищни сгради в София, стойността, на които устойчиво нараства във времето. Наша цел винаги е да подобряваме качеството на сградите ни. Ние винаги използваме най-висококачествените продукти. Работим единствено с професионалисти и създаваме сградите си с безкомпромисно внимание към детайла. Но целта ни всяка година е да продължим да се подобряваме. За нас е важно да предлагаме най-доброто на пазара. 

Напоследък все повече се говори за устойчивите сгради и зеленото строителство. За нас това е много важна тема, на която не се обръща достатъчно внимание. За нас замърсяването е сериозен проблем, който не подлежи на отлагане за това винаги сме предпазвали околната среда. Тази година искаме да строим още по-устойчиво. Важно е да се подобряваме с всеки следващ проект. 

Важна цел за нас е да продължаваме да се развиваме и да достигаме до все повече хора, чиито мечти да сбъднем. Успехът ни са удовлетворените клиенти. Нашите сгради не са просто бизнес, а дългосрочна връзка с клиента. С тяхна помощ създаваме по-добро бъдеще за нашия град.

Тъй като добрия и сплотен колектив е много важна част от нашата работа, поставихме именно поддържането му в нашия списък. Контактът с хората е от съществено значение, тъй като в днешно време често се налага да е силно ограничен. Трябва да поддържаме колектива ни сплотен, дори когато се налага да работим от вкъщи. Когато не можем да се виждаме и да провеждаме срещите си в офиса, е доста трудно, но успяваме да се възползваме от онлайн комуникациите. Не трябва да забравяме колко са важни нашите колеги за нас и колко много ни помагат, когато имаме нужда. 

Нека през новата година успеем да постигнем всички си цели и мечти. Надяваме се да помогнем на още повече клиенти да получат дома на мечтите си! Това е нашата най-важна мисия!

Целият екип на Идея Хоум Ви пожелаваме 2022 година да е изпълнена с много успехи! Нека всички сме по-щастливи, по-спокойни и по-добри!