Начало / Новини / BalREc - най-значимата и влиятелна real estate конферентна платформа в България и региона

Новини

BalREc - най-значимата и влиятелна real estate конферентна платформа в България и региона

Idea Home ще е част от най-значимата и влиятелна конференция за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации - BalREc. Конференцията предоставя възможност на водещите участници на пазара да се срещнат и да дискутират актуалните тенденции в индустрията. Ивайло Митев ще бъде част от BalREc тази година.

Акцентът ще бъде върху състоянието и инвестиционната среда в ключовите пазарни сегменти. Ще се говори за жилищния пазар тази година, капиталовите пазари, инвестиции, хотели и туризъм, иновации и още много други. Освен това ще се коментира бъдещето на офис пространствата. 

Тази конференцията се състои от 2015 година насам. Тази година ще се проведе на 26 октомври в хотел Hyatt Regency Sofia. BalREc 2021 ще се проведе на живо спрямо всички актуални разпоредби от Министерство на Здравеопазването. Присъствието на живо на събитието ще бъде възможно само със Зелен сертификат (сертификат за ваксинация, сертификат за преболедуване, с отрицателен резултат от проведен PCR или бърз антигенен тест, удостоверено с необходимите документи). Благодарим за отговорното отношение! Освен на живо, конференцията ще се състои и онлайн. Така хиляди представители на бизнеса ще могат да слушат дискусиите от комфорта на своя дом или офис. Можете да се регистрирате тук за присъствие на живо и тук за live streaming. 

Ивайло Митев - управителят на Idea Home, ще участва в панел 2А: Пазар на жилища 2021: Жилищни нужди, еволюция на индустрията, инвестиционен потенциал и специфики на пазарния цикъл. Основните акценти ще са:

  • Пазарна среда: Какви са основните характеристики на жилищния пазар през 2021 – динамика, инфлация, рискове и перспективи. 
  • Жилищни нужди, еволюция на индустрията и специфики на пазарния цикъл: колко и какви жилищни единици са необходими? Пазарни тенденции 2021 г.
  • Търсене: Подобряване на средата на живот, повече комфорт или добра инвестиция – какво стимулира активното търсене? Кои са най-ликвидните жилищни единици и защо? 
  • Предлагане: От какви нови проекти има нужда пазарът и къде? Градски локации с перспектива - къде има потенциал и възможност за развитие на качествени жилищни проекти? 
  • Пазарна ликвидност: тенденции за ипотечно финансиране през 2021 г.

За още подробности за събитието можете да разгледате сайта на BalREc. Ако искате да сте част от събитието, може да се регистрирате на сайта им.