Начало / Новини / Форум Реал - най-големият форум за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации

Новини

Форум Реал - най-големият форум за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации

Idea Home отново ще е част от най-големия форум за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации - Форум Реал. Ивайло Митев ще е част от лекторите и тази година. 

След изключителния успех през декември 2020 г. с над 30,000 посетители и масово медийно отразяване, Форум Реал се завръща като домакин на цялата индустрия за строителство и недвижими имоти.

Събитието ще се проведе онлайн на 3-4 ноември 2021 г.

Първокласна конферентна програма с водещи анализатори, инвеститори, архитекти, строители, търговци, финансови експерти са сред лекторите на събитието, които ще дискутират актуални теми и иновации, които определят тенденциите в строителство. С хиляди участници, това е мястото за всички, които искат да чуят, дебатират и анализират тенденциите на пазара. FORUM REAL представя Кой Кой е (Who's Who) от индустрията на недвижимите имоти и инвестиции.

Поради пандемията събитието за пореден път ще се проведе онлайн. Така хиляди представители на бизнеса ще могат да слушат дискусиите от комфорта на своя дом или офис. Програмата включва над 40 панелни дискусии и презентации и над 10 работни срещи на основните асоциации и организации в строително-инвестиционния процес и технологиите. На разположение ще са над 150 лектори,  сред които строителни предприемачи, водещи архитекти, изпълнители, доставчици, консултанти и експерти недвижими имоти. 


Ако искате да сте част от събитието, можете да се регистрирате тук