Начало / Новини / HORO - Изчистен и Стилен Дизайн

Новини

HORO - Изчистен и Стилен Дизайн

Представяме Ви една от нашите предстоящи сгради - HORO. Представлява 7-етажна жилищна сграда, намираща се на ул. Народно хоро, в гр. София, ж.к. Овча купел. Дизайнът й е изтънчен и стилен. Както всяка една от сградите ни, Хоро е с безупречно качество и подбор на материалите, осигуряващи дълъг живот, лесна поддръжка и ниски енергийни разходи за бъдещите собственици.

Към жилищната част е предвиден един вход, който има съответната вертикална комуникация - стълбище и асансьор. В сградата са проектирани 54 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение. В момента има останали 34 непродадени апартамента. Може да разгледате и целия списък с обекти за продажба .

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Намира се в близост до различни развлечения и забавления като например Парк „Славия“, парк „Овча Купел, Тенис клуб „Дипломат“, Стадион „Славия“, Зимна пързалка „Славия“, множество кафенета и ресторанти и още много други. Повече за местоположението на сградата можете да научите от тук

На сутеренът се намират 35 паркоместа, ситуирани в отделни зони за до 9 автомобила, складове и помещение за абонатна. Подходът към него е осигурен посредством рампа.

На партерния етаж са разположени, съответно вход на сградата, подходът към жилищните единици, който ще бъде оформен интериорно, с развита социална среда, два гаража, четири складови помещения, стълбищна клетка, асансьор, санитарни възли и три тристайни и четири двустайни апартамента.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Ако имате интерес, изпратете ни Вашето запитване или се свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания. 

Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участват в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои интересни подробности. Ето и как отговориха те:

Разкажете малко повече за дизайна на сградата

- Дървесни елементи, големи прозорци и щипка уют.

Какви са нейните предимства?

- Много добре функционално обособените жилищни единици и умереният обем на сградата, който улеснява менажирането и, тъй като не е твърде голяма и способства за изграждането на добросъседски взаимоотношения в дух на сплотеност и разбирателство.

Какво я прави уникална?

- Индивидуалността и визията. С възникването на идеята за инвестиране в този конкретен парцел, ние започнахме изграждането на идентичността на сградата, която по-късно ще бъде дом за нашите клиенти, като и дадохме едно име, от което неистово струи български фолклор – „ХОРО“.

Коя е най-хубавата черта от нея?

- Съчетанието от цветовете, кореспондиращи на дървесните елементи по фасадата и заобикалящата ги зеленина и природа, вдъхващи спокойствие и прохлад.

Защо клиентите да изберат тази сграда?

- Защото са усетили, че това е тя. Защото това е тяхната локация, това е тяхната визия, защото са я усетили като свой бъдещ дом. В противен случай препоръчваме търпение, докато се появи и техният желан дом.