Начало / Новини / IDEA HOME е сред победителите в конкурса Real Estate Awards

Новини

IDEA HOME е сред победителите в конкурса Real Estate Awards

Националният конкурс Real Estate Awards, който е продължение на проекта „Годишни награди на Imoti.net“, излъчи своите победители на церемония, която събра представители на бранша в „Интер Експо Център“ на 28 май 2024 г.

На церемонията, която се провежда за девети път, бяха връчени награди в общо 7 основни категории, определени от 16-членно жури начело с главния архитект на София Здравко Здравков. 

Щастливи сме да споделим, че IDEA HOME спечели Наградата в категория “Hай-успешната реклама на имот”. Статуетката се присъжда за цялостната комуникационна кампания на сграда SHEPA. Отличието, което Ивайло Митев – собственик и управител на IDEA HOME получи, бе връчено от Слави Дяковски – член на журито, специалист по дигитален маркетинг и съосновател на Spread It.

За нас сграда SHEPA е архитектурно предизвикателство. Тя няма как да остави човек безразличен. Още от първите архитектурни щрихи беше ясно, че SHEPA ще е дръзка и различна. Ето защо решихме да й отдадем нужното внимание  - повече хора да говорят за нея, повече хора да искат да живеят в нея. Тази награда е доказателство, че желанието ни е постигнато!

В IDEA HOME винаги сме били иноватори както в реализирането на сгради, така и в тяхното представяне, защото вярваме, че добрият продукт заслужава специално внимание и отношение. Щастливи сме, че усилията ни са забелязани от експертите в област различна от нашата. Тази награда е доказателство, че улавяме пулса на времето и се развиваме с него!