Начало / Новини / IDEA HOME с участие на изложението за жилищни имоти Residential Expo Есен ’23 – 9 ноември 2023 г.

Новини

IDEA HOME с участие на изложението за жилищни имоти Residential Expo Есен ’23 – 9 ноември 2023 г.

Есенното издание на единственото по рода си изложение за недвижими имоти Residential Expo ще се проведе на 9 ноември 2023 г., в Sofia Event Center (Mall Paradise Center), от 10:00 до 21:00 ч. Организатор на събитието е Градът Медиа Груп. И тази година ексклузивният експо формат ще представи пред широката публика най-доброто от жилищния пазар към момента. За пореден път сред участниците ще откриете и IDEA HOME.

ЗАЩО ДА ПОСЕТИТЕ RESIDENTIAL EXPO ’23

Есенното издание на единствения по рода си експо формат Residential Expo събира на едно място над 100 актуални жилищни проекта на повече от 30 строителни компании. Това изключително събитие дава възможност на инвеститори или семейства, търсещи своя нов дом, да осъществят директен контакт с представителите на бизнесите, на удобна локация, в приятна атмосфера.


По време на изложението посетителите ще имат възможността да направят информиран избор и да сравнят условията на различните компании, както и да се възползват от специални преференциални цени и ексклузивни предложения.


Освен запознаване с най-актуалните оферти на жилищния пазар, на изложението са достъпни и конферентни сесии, в които водещи експерти дискутират пазарните тенденции и ключовите елементи на качествения жилищен проект.

УЧАСТИЕ НА IDEA HOME В RESIDENTIAL EXPO 2023

Представянето на IDEA HOME на Residential Expo 2023 е уникална възможност за присъстващите да се запознаят с актуалните ни. Няколко принципа правят IDEA HOME различна от другите компании. На първо място, това е фирмената философия. Ние вярваме, че не правим просто правим сделки, а осъществяваме мечтата на хората за собствен дом. Дългосрочните отношения, изградени с нашите клиенти, също допринасят за добрата ни пазарна позиция вече почти две десетилетия.


Водещият мотив за включването ни в изложението за поредна година е възможността за директен контакт с потребителите.  Независимо дали сте потенциален купувач на жилище, ентусиаст в областта на недвижимите имоти или просто човек с интерес към строителството и архитектурата, включването на IDEA HOME в изложението Residential Expo 2023 е идеална възможност за вас да се запознаете отблизо с една българска компания с две десетилетия професионален опит и иновативен подход в жилищното строителство.


ВХОД СВОБОДЕН


За повече информация: RESIDENTIAL EXPO ЕСЕН 2023