Начало / Новини / IDEA HOME с участие на Residential Forum 2024

Новини

IDEA HOME с участие на Residential Forum 2024

Собственикът и управител на IDEA HOMEИвайло Митев взе участие в тазгодишното издание на Residential Forum 2024, организирано от Градът Медиа Груп. Този престижен форум е известен с фокуса си върху жилищния сектор и най-актуалните тенденции в областта на жилищното планиране и реализация на модерни проекти.

Акценти на събитието

По време на Residential Forum 2024 на вниманието на присъстващите бяха представени и дискутирани редица ключови теми, сред които:

  • Urban talks 2024: Модели за устойчива градска трансформация и възможности за подобряване на живота в градовете. Тук г-н Митев сподели, че IDEA HOME е ангажирана с разработването на иновативни жилищни проекти, които не само променят градската среда, но и създават по-добри условия за живот, включително по-добра прилежаща инфраструктура към сградите.

  • Икономика на жилищния пазар 2024: Анализ на финансовите аспекти и рисковете от претоварване на пазара. Тук той подчерта важността на устойчивото развитие на жилищния пазар и стремежа на IDEA HOME да предлага качествени и достъпни жилищни решения за своите клиенти.

  • Територии с потенциал за развитие: Регенерация на области с неизползван потенциал в атрактивни градски мултифункционални пространства. Ивайло Митев посочи, че IDEA HOME активно търси терени с потенциал за развитие и работи в партньорство с общините за създаване на нови жилищни проекти, вписващи се хармонично в градската среда.

  • Residential Projects Showcase 2024: Представяне на нови жилищни проекти за по-висок стандарт на обитаване. Г-н Митев представи някои от най-новите и иновативни проекти на IDEA HOME, които включват съвременни технологии и устойчиви практики за по-добро жилищно пространство.

Ключови изводи от участието на Ивайло Митев

По време на събитието, г-н Митев сподели важни наблюдения и тенденции в жилищния сектор:

  • Критерии на купувачите: Подчерта, че купувачите днес отдават значение на важни аспекти като видът и производителят на дограмата, качеството на фасадата и изборът на отоплителни системи, включително наличието на подово отопление. В тази връзка, IDEA HOME се фокусира върху иновациите в сградните технологии и зелената трансформация.

  • Тенденции в търсенето: Отчита се, че има задържано търсене в последното тримесечие на 2023 година, но в момента има интензивно търсене, като купувачите анализират внимателно офертите и сравняват качествата на строителството и компанията. IDEA HOME продължава да предлага иновативни решения, които отговарят на нуждите и очакванията на клиентите за жилища по съвременни критерии, функционалност и енергийна ефективност. 


По време на дискусиите Ивайло Митев подчерта фундаменталната роля на IDEA HOME в жилищния сектор и ангажимента на компанията към иновации и качество. Като компания с традиции в бранша, IDEA HOME има зад гърба си хиляди доволни семейства, открили своя дом в построените ни жилищни пространства. Именно това е едно от най-ценните предимства на нашата строително-инвестиционна компания. За тези, които търсят високостойностни жилищни решения, IDEA HOME остава водещ избор. 

"С нарастващите изисквания на клиентите, ние в IDEA HOME разбираме важността на постоянното адаптиране и отговаряне на тези очаквания. За нас, ключът към успешното инвестиране е в способността да предвидим и отговорим на нуждите на нашите клиенти, осигурявайки им иновативни и качествени решения." 


Официален уебсайт на IDEA HOME: https://ideahome.bg

За въпроси и запитвания: 0700 11 0 11

office@ideahome.bg

+359 877 011 011 

ул. Казбек №18

София