Начало / Новини / KANSO - Жилищен Комплекс Вдъхновен от Дзен Философията

Новини

KANSO - Жилищен Комплекс Вдъхновен от Дзен Философията

Представяме Ви една от нашите сгради в строеж - Kanso. Тя представлява жилищен комплекс от затворен тип и е изцяло вдъхновена от Дзен философията, създаваща усещане за движение, динамика и стремеж за изразяване по естествен начин. Както всяка една от сградите ни, Кансо е с безупречно качество и е създадена не само с изключителна функционалност, но и с много стил.

Проектът е съставен от две сгради - Сграда 1 и Сграда 2, като всяка от тях има по два входа и обособени паркоместа. Намира се на изключително атрактивна и комуникативна локация - в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Цар борис ІІІ“ и бул. „Александър С. Пушкин“. Има бърз достъп до бул. Цар Борис ІІІ, ул. „Околовръстен път“, както и югозападния изход на София. Намира се в близост до различни развлечения и забавления като например Парк „Славия“, парк „Овча Купел и множеството търговски обекти разположени по протежение на бул. „Цар Борис ІІІ“. Училищата и детските градини, които се намират в близост, осигуряват спокойствие на семействата с деца, живеещи в сградата.

Сграда 1 се състои от 4 етажа, 3 от които са жилищни и два входа – Входа А и Вход Б. Първи етаж на вход А е планиран за бъдещия нов офис на строително- инвестиционната компания, която ще изгради комплекса – IDEA HOME.

Сграда 2 се състои от 10 жилищни етажа и два входа – Вход В и Вход Г.  Първи етаж на вход В е планиран с прилежащи дворни места към жилищните площи, както и гаражи.

Паркирането е решено с паркоместа, разположени на партера, както и в подземното ниво на комплекса.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри. 

Изпълнението на комплекса стартира през месец март 2020 г. и се очаква да бъде завършен до края на 2022 г.

Ако имате интерес изпратете ни Вашето запитване, а ние ще се свържем с Вас.


Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участват в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои подробности. Ето и как отговориха те:

Какви са нейните предимства според Вас?

Максимално изчистените и прости геометрични форми, големите прозорци и повтаряемостта на детайла създават усещането за чистота, простор, синхрон и идеално допълване на всеки един от елементите. 

Какво я прави уникална?

Тук няма нищо случайно!  За създаването на цялостната  визия първо на хартия, а после и същинската и реализация, зад нея стои една голяма група от идейни хора, всеки един от които с идеите и познанията си спомага за превръщането на тази прекрасна идея в реалност.

Коя е най-хубавата черта от нея?

Всичките и черти! Най-простите неща - правите ъгли и правите линии, са най-сложни за изпълнение, защото кривите ъгли и линии се забелязват първи.  А тук има много черти - прави ъгли и прави линии и съответно огромно количество вложено старание.

Защо клиентите да изберат тази сграда?

Семплите и изчистени форми освобождават съзнанието и оставят предния план за най-важното!