Начало / Новини / Кора - Бутикова Жилищна Сграда

Новини

Кора - Бутикова Жилищна Сграда

Представяме Ви една от нашите предстоящи сгради  - KORA. Кора е проект, който нямаме търпение да стартира. Екипът ни вече е във финална фаза на проектиране. Проектът представлява бутикова жилищна сграда, находяща се в ж.к. Младост 4. Локацията е изключително желана в момента. Тя е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Ж.к. Младост граничи с бул. "Цариградско шосе" и Околовръстен път, което улеснява излизането от София. Освен това кварталът има лесен и удобен транспорт до центъра на града благодарение на отсечката на метрото Сердика-Младост. В квартала освен многото жилищни сгради, има и множество складови бази и офис сгради и предстои изграждането на още много нови. Наличието на много детски площадки и облагородени междублокови пространства е една от причините в квартала да живеят толкова много млади семейства. Точно за това районът е толкова желан. Локацията е подходяща за всеки. Бизнес паркът, както и динамичното строителство в района променят до неузнаваемост облика на квартала и го превръщат в едно предпочитано място за живеене, бизнес или инвестиция.

В сградата са проектирани сутерен, партер и шест етажа. На сутерена са предвидени едно ателие и седемнадесет мазета. На партера има седем гаража. От първия до петия етаж има по три апартамента, а на шестия етаж два. Свободните обекти за продажба са са само два - апартамент номер 1, който се намира на първия етаж и ателието

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Намира се в близост до различни развлечения и забавления като например Парк "Младост 4", Бизнес парк София, фитнес зали и най-различни търговски обекти, банки, аптеки, кафенета и ресторанти.

KORA е строен силует, функционалност, локация, уют, лукс, удобство, сигурност. Всичко това я превръща в един вълнуващ и неповторим проект. 

Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

Ако имате интерес към свободните обекти в Кора, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания. 

Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участват в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои интересни подробности. Ето и как отговориха те:

Как дойде идеята за този проект?

- Идеята беше инспирирана от желанието да построим красива сграда в източната част на града и така попаднахме на конкретния имот, с разработен вече проект. 

Разкажете малко повече за дизайна на сградата.

- Сградата е компактна, с дизайн който отлично се вписва в околното пространство. Локацията, на която се намира сградата е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Какви са нейните предимства?

- Предимствата на сградата идват от отличното съчетание между красива сграда с функционални разпределения и комуникативна локация.

Какво я прави уникална?

- Всички сгради сами за себе си са уникални!

Защо клиентите да изберат тази сграда?

- Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация.