Начало / Новини / Кои са кварталите в София с най-активно предлагане на ново строителство

Новини

Кои са кварталите в София с най-активно предлагане на ново строителство

Специалистите винаги съветват да обръщаме особено голямо внимание на локацията. Това е едно от най-важните показатели за един имот. От локацията зависи и цената на апартамента и това колко може да се покачи тя в бъдеще. Ако сте решили да инвестирате в имот, който след това да отдавате под наем или да продадете след време с цел печалба, то локацията е едно най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание. 

Много е важно да изберете имот с добро местоположение, което да съчетава удобство, добра инфраструктура и да е в близост до най-важните за Вас неща. За семейства с деца е добре да се търси жилище с училища и детски градини в близост. 

Повечето хора, които са решили да инвестират в жилище винаги се чудят на кое да заложат - ново или старо строителство. Това е една дилема, през която минава всеки. Отговорът обаче зависи изцяло от Вас. Зависи от Вашите възможности, предпочитания и нужди.

Всеки вид строителство има своите предимства и недостатъци, но плюсовете на новото строителство надделяват. Те със сигурност не са един или два, а са много повече и са от съществено значение за всеки един човек. Новото строителство съчетава в себе си качество, сигурност, модерен дизайн, стил и функционалност. Какви са предимствата на новото строителство можете да прочетете в нашия блог. 

„Малинова долина“, „Кръстова вада“, „Овча купел“ 1 и 2, Студенски град, „Витоша“ и “Младост” са кварталите в София с най-активно предлагане на ново жилищно строителство, започнало след 2020 г.

Намирането на качествени терени в София с голяма разгъната застроена площ, която позволява да се построи голям комплекс с достатъчно жилища в него и зелена среда, става все по-трудно.

Нашето предложение в “Младост” е бутикова жилищна сграда KORA, находяща се в ж.к. Младост 4. KORA е строен силует, функционалност, локация, уют, лукс, удобство, сигурност. Всичко това я превръща в един вълнуващ и неповторим проект. Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Намира се в близост до различни развлечения и забавления като например Парк "Младост 4", Бизнес парк София, фитнес зали и най-различни търговски обекти, банки, аптеки, кафенета и ресторанти. Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост. 

Има само един свободен обект за продажба в тази сграда - ателие номер 18.

Нашите предложения, намиращи се в “Овча Купел”, са две - HORO и Castanea Residence.  

Castanea е един от реализираните ни проекти. Castanea Residence притежава безупречната архитектура, добра и комуникативна локация. Освен това е висококачествено изпълнена и това я превръща в неповторим проект на територията на квартал Овча купел. Тя е разположена в старата част на квартала на ул. Любляна. В непосредствена близост се намират много училища и детски градини, което прави сградата изключително привлекателна за семейства с деца. Освен това има голям брой развлечения и магазини. Съчетавайки жилищната функция с модерен и привлекателен миникомплекс от магазини и услуги до сградата на районната администрация, влияе положително на средата в един нецентрален столичен район - ж.к. Овча Купел. Именно заради всичките си качества CASTANEA спечели и наградата “Сграда на годината 2021”. Естетическото и емоционалното богатство на CASTANEA RESIDENCE, както и комфортът на обитание, който тя предоставя, я превръщат в модерен пример и мярка за жилищното застрояване в разрастващите се квартали на столицата.

HORO е една от сградите ни в строеж. Представлява 7-етажна жилищна сграда, намираща се на ул. Народно хоро. Както всяка една от сградите ни, Хоро е с безупречно качество и подбор на материалите, осигуряващи дълъг живот, лесна поддръжка и ниски енергийни разходи за бъдещите собственици. В сградата са проектирани 54 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение. В момента има останали 8 непродадени апартамента. Може да разгледате и целия списък с обекти за продажба. Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Намира се в близост до различни развлечения и забавления като например Парк „Славия“, парк „Овча Купел, Тенис клуб „Дипломат“, Стадион „Славия“, Зимна пързалка „Славия“, множество кафенета и ресторанти и още много други. Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Ние от Идея Хоум Ви дадохме няколко примера за жилищни сгради на удобни и комуникативни локации. Ние винаги се стремим да изберем подходящ терен за нашите проекти. За нас е важно сградите ни да влияят положително на средата в района, в който се намират.

Ако имате интерес, разгледайте сградите, които ние предлагаме, а тук можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Ако някой от тях отговаря на Вашите критерии и е подходящ за Вас, изпратите ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас.