Начало / Новини / Kъщa нa ceлo вeчe cтpyвa, ĸoлĸoтo мaлъĸ aпapтaмeнт в гoлям гpaд

Новини

Kъщa нa ceлo вeчe cтpyвa, ĸoлĸoтo мaлъĸ aпapтaмeнт в гoлям гpaд

Експерти отчитат голям ръст на интереса към селските къщи. Те стават все по-търсени. Средната цена на селска къща по време на пандемията се е изравнила с тази на едностаен или двустаен апартамент в най-близкия областен град. 

Интересът през последните години расте, но по време на пандемията се е увеличил още повече. 

Освен за покупка, се търсят и къщи за гости, които се наемат с цел отдих или туризъм. Отчита се голям интерес към селския туризъм през цялото лято. Българските села са спокойни и уединени, а точно това търсят хората от града, които се опитват да избягат от забързаното ежедневие. 

Цените на недвижимите имоти в България се повишиха много последните две години. Заедно с цените се повиши и интересът. Той продължава да расте и в момента. Повечето купувачи смятат, че цените ще продължават да се покачват, както на селските къщи, така и на апартаментите в градовете. 

Повишението е наистина мащабно. Това от своя страна създава сериозни тревоги сред икономистите относно финансовата стабилност. Повече за поскъпването на цените и как ние се справяме с него, можете да прочетете в блога ни. 

Ние от Идея Хоум се стараем да запазим равновесието между купувач и продавач. Държим на нашите клиенти и винаги предлагаме най-добро за тях. Нашите проекти винаги са най-високо качество, защото това е от голямо значение за нас. Стремим се цените ни винаги да отговарят на качеството, състоянието на пазара и всички останали фактори, които се взимат под внимание. 

Това са сградите, които ние от Идея Хоум предлагаме, а тук можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас. Изпратете ни вашето запитване и ние ще се свържем с Вас.

Сградите на Идея Хоум не са просто бизнес, а дългосрочна връзка с клиента, мост, по който вървим заедно с устремен поглед в бъдещето и с надежда за един по-добър град за всички нас!