Начало / Новини / Жилищна сграда “Народен герой” 31

Новини

Жилищна сграда “Народен герой” 31

Представяме Ви един от нашите реализирани проекти - жилищна сграда на улица “Народен герой” 31. Тя се намира в старата част на квартал Овча купел. Строителството на обекта стартира на 24.09.2015 г. Снимките от първата копка можете да разгледате в този пост.

Локацията е удобна и желана. Кварталът се намира на около 6 км от центъра на града. В квартала минават трамваи 4, 11 и автобуси 11, 60, 73, 102. През квартала минава и третият метродиаметър на Софийското метро. Една от софийските автогари е разположена в едноименния квартал – автогара „Овча купел“, извършваща предимно вътрешни превози. От там тръгват множество автобуси за екскурзии в близко разположената планина Витоша.

В близост до сградата се намират множество обществени институции като училища, детски градини,висши училища, болници, църкви. Освен това в квартала има голям брой развлечения и магазини.

Входът на сградата е от към ул. Народен герой. Освен това има и рампа, която обслужва подземния гараж. От там е и достъпа до един надземен двоен гараж и две паркоместа обособени на терена.

Конструкцията на сградата е масивна, с носещи стоманобетонни греди и колони. Външните зидове са изпълнени с тухли четворки, върху които са постави ефективна топлоизолация от 10см. Фасадите са оформени с един вид цветна силикатна мазилка, съгласно обемно пространствената визуализация. Партера е оформен с каменен цокъл от антикиран варовик.

Вертикалната планировка е изцяло изградена съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. В сградата има сутерен, партер и шест етажа. На сутеренния етаж е разположен общ паркинг със 7 паркоместа, обособени в гаражни клетки, към всички е осигурена прилежаща зона за маневриране и рампа. Също така има 4 мазета обслужващи нуждите на апартаментите. Стълбището е отделено с преддверие и посредством врата. Вертикалните комуникации са асансьор и стълбищна клетка, както и рампа. На 1-ви етаж са разположени вход с преддверие и помещение за охрана, един двоен гараж и два апартамента. На всички други етажи има по три или по четири апартамента. Конструктивната височина на сутерена е 3.20м, а за жилищната част е по 2,80м конструктивно и 2,60м светло.

Още информация за сградата и общите технически параметри на сградата можете да разгледате тук

В тази сграда няма повече обекти за продажба, но сме сигурни, че ще намерите своя мечтан дом при нас. Можете да разгледате обектите за продажба в другите ни сгради и ако имате интерес,да ни изпратите Вашето запитване или да се свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания. 

Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участваха в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои подробности. Ето и как отговориха те:

Как започна проекта?

- Проектът започна с една хубава идея, която успяхме да реализираме заедно. Започнахме с планиране и създаване на проект. Искахме да създадем уют и приятна обстановка за нашите клиенти.  

Успя ли да достигне Вашите очаквания?

- Сградата е много хубава, уютна, със страхотна локация и със сигурност е мечтания дом за много хора. Това ни прави искрено щастливи, но ние от Идея Хоум винаги имаме огромни очаквания за нашите сгради. Знаем, че можем и повече. С всеки нов проект успяваме да го докажем. Но, въпреки това, се гордеем с всички реализирани проекти.

Какво прави сградата уникална?

- Всеки един наш проект е уникален сам по себе си. Стараем се всеки един от тях да е различен, оригинален и уникален. 

Доволни ли сте от крайния резултат?

- Знаем, че винаги може и по-добре. Това ни дава стимул да продължаваме да реазлизираме нови проекти, които да са все по-добри. Все пак сме доволни, че направихме толкова много хора щастливи с тази сграда.