Начало / Новини / OPIA - Стилен Силует и Открояващ Се Дизайн

Новини

OPIA - Стилен Силует и Открояващ Се Дизайн

Представяме Ви една от нашите сгради в строеж - OPIA. Тя притежава стилен силует и открояващ се дизайн и е сграда, която не може да остане незабелязана. Тя привлича всички с детайлите си, които са изпипани до последно. С OPIA ние от Idea Home Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!

Екстериорът на сградата представлява композиция от текстурите и цветовете на дървото и стъклото, подбрани в синхрон, за да придадат едновременно топлина на визията и изчистена линия на детайла.

Теренът , върху който ще бъдe построена сградата е разположен в сърцето на столицата, с административен адрес бул. Сливница №198. Намира се в непосредствена близост до учебни заведения, общински и държавни учреждения, магазини, заведения за хранене, банки, медицински центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Разположена е в близост до различни развлечения и забавления като например софийската опера и балет, младежки театър „Николай Бинев“, националната художествена галерия, храм „Света София“, катедрала „Свети Александър Невски“ и много други.

OPIA представлява 10-етажна жилищна сграда с офис на партерното ниво и гаражи, разположени на две нива, с изчистен дизайн, съчетаваща стил, качество и красива архитектура. Можете да разгледате обектите за продажба тук.

За сградата е предвиден един вход, със съответната вертикална комуникация - стълбищна клетка и асансьор. За целият обем на сградата са проектирани общо 28 апартамента и 1 офис.

Подходът към сутерена е осигурен посредством рампа, отвеждаща до 20 паркоместа, 31 складови помещения, помещение велосипеди, абонатна и санитарно помещение за общо ползване.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Изпълнението на сградата стартира в началото на 2021 г. Очаква се тя да бъде завършена до пролетта на 2023 г.

Ако имате интерес изпратете ни Вашето запитване или се свържете с нас , а ние ще отговорим на всички Ваши желания. 

 Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участват в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои интересни подробности. Ето и как отговориха те:

Разкажете малко повече за дизайна на сградата

- Висока и елегантна сграда, по фасадата на която няма да забележите досадните климатици и отдушници, а ще ви направи впечатление дълбочината и детайлността на замисъла за достигането на красивата окончателна визия. Сградата е с луксозни елементи по фасадата, облечени в мека светлина.

Какви са нейните предимства според Вас?

- Централната локация, в последно време обновявана и облагородявана от доста инвеститори, с много добра транспортна обособеност, както за придвижване с градски транспорт, така и за бързо включване по главните пътни артерии на града с личен автомобил.

Какво я прави уникална?

- Високият и строен силует на сградата, разположена в изпълнената с живот столица, се извисява във височина и ни предоставя красив поглед към централните части на града.

Коя е най-хубавата черта от нея?

- Красивите и функционални мезонети на последните етажи, откриващи необятни гледки към централните части на столицата.

Защо клиентите да изберат тази сграда?

- Защото ще са в центъра на събитията, с качествено изпълнена сграда, притежаваща стилна визия.