Начало / Новини / Първа копка на жилищна сграда DOMINA

Новини

Първа копка на жилищна сграда DOMINA

Месецът януари не е само първият месец от 2024 година, но и началният период за строителство на най-новия жилищен обект на IDEA HOME - жилищна сграда DOMINA. Първа копка на сградата се състоя на 12 януари, като строителството е планирано да завърши през септември 2026 г. 

Атрактивната сграда DOMINA е отличен избор за вас и вашето семейство поради ред причини. На първо място е комбинацията от иновативни решения в архитектурното и строително изпълнение на сградата, заедно с оптимално разпределение на площите и висококачествени материали на реномирани производители. 

Разположението на DOMINAе в квартал квартал Овча купел 1, в близост до Витоша планина, за да се радвате на чист планински въздух и красива гледка, а ако зеленината е задължително условие при избора на дом, то DOMINA може да се похвали с разположение до бъдещия парк “Кукуряк” и много зеленина.

За удобство на живущите съвсем наблизо е метростанция „Мизия“ - само 100 метра разстояние, така че редовният градски транспорт също е в списъка на предимствата. Основни пътни артерии минават в близост до жилищната сграда, така че бързо да се придвижвате от точка А до точка В.  

Самият район разполага с отлична инфраструктура, осигурява бърз достъп и е добре свързан с бул. 'Монтевидео' и 'Околовръстен път'. На пешеходно разстояние се намират елитни училища, детски градини, медицински център и лаборатория, както и супермаркети “Фантастико” и “Billa”. 

Повече за сграда DOMINA на IDEA HOME 

DOMINA е архитектурно творение, което веднага приковава вниманието със своята игра от вертикални елементи, облечени в разнообразни материали. Геометричната гладка ламарина, с изразена периферия, образува началото, последвано от интригуваща мрежовидна структура, ограждаща вертикалните комуникации. Обемите са изградени с мазилки в живописни цветове и с релефи, предлагайки уникално визуално изживяване.

Името DOMINA носи в себе си вдъхновение от играта домино, а това се отразява в обемно-пространствената структура на жилищната сграда. Като истинска домино редица, всеки етаж представлява внимателно подредена комбинация от елементи в цялостния уникален дизайн на сградата. На сайта ни ще откриете и подробна информация за техническите параметри на сградата.

В тази връзка, DOMINA е проектирана да предостави на своите обитатели уют и комфорт, като съчетава съвременен стил с функционалност. 

Сградата разполага с 7 етажа и единствен вход, който ви отвежда към различни светове на семейно уединение. В цялата сграда се помещават общо 27 жилища, обзаведени с 1, 2 или 3 спални, като предоставят разнообразие и възможности за настаняване според вашия вкус и нужди. 

Разпределение на свободните апартаменти 

За тези, които ценят удобството на собственото превозно средство, сградата предлага гаражи, както и подземни и надземни паркоместа. По отношение на архитектурното изпълнение, за него разчитаме на внимателно подбраните материали - стени от видим бетон, елементи от кортен, структурни тавани и общи части, които създават хармония и визуално въздействие. 

Характеристиките на външната част на сграда DOMINAвключват вертикални елементи, изпълнени чрез различни материални текстури. Геометричната гладка ламарина е съчетана със загадъчна мрежовидна структура и обеми в живи цветове и релефи. Това не е просто сграда; това е истинско изкуство, което въплъщава устойчивостта и стиловата изразност.

При интерес за закупуване на имот, не се колебайте да се свържете с нас или да ни изпратите вашето запитване. Наш служител ще се свърже с вас за повече информация и детайли относно наличните апартаменти.

Официален уебсайт на жилищна сграда Domina | Idea Home

Кога е най-подходящият момент за покупка на нов дом?