Начало / Новини / Първа копка на жилищна сграда OPIA

Новини

Първа копка на жилищна сграда OPIA

На 15.06.2021 се състоя първата копка на жилищна сграда OPIA. Целият ни екип е много развълнуван от тази новина. Нямахме търпение работата по този проект да започне и най-после това е факт.

OPIA представлява 10-етажна жилищна сграда с офис на партерното ниво и гаражи, разположени на две нива, с изчистен дизайн, съчетаваща стил, качество и красива архитектура. Това е един от любимите ни проекти по много причини. Една от тях е локацията - тя е повече от прекрасна. Намира се на адрес бул. Сливница №198 - в сърцето на града. Освен, че локацията е централна, напоследък е обновявана и облагородявана от доста инвеститори, която я прави прекрасно място за нов дом. Притежава много добра транспортна обособеност, както за придвижване с градски транспорт, така и за бързо включване по главните пътни артерии на града с личен автомобил. Това я прави удобна за всеки.  Намира се в непосредствена близост до учебни заведения, общински и държавни учреждения, магазини, заведения за хранене, банки, медицински центрове - удобства, които не бива да бъдат пренебрегвани. Разположена е в близост до различни развлечения и забавления като например софийската опера и балет, младежки театър „Николай Бинев“, националната художествена галерия, храм „Света София“, катедрала „Свети Александър Невски“ и много други. Когато се намирате в сърцето на столицата и в центъра на всички събития, никога няма да ви е скучно.

Другата причина да харесваме този проект толкова много е заради нейният дизайн. Екстериорът на сградата представлява композиция от текстурите и цветовете на дървото и стъклото, подбрани в синхрон, за да придадат едновременно топлина на визията и изчистена линия на детайла. Сградата е висока и елегантна, с дълбочина и детайлност на замисъла за достигането на красивата окончателна визия. Визията е изключително стилна и притежава чар на който не може да се устои. Сградата е с луксозни елементи по фасадата, облечени в мека светлина. Притежава красота, стил и уют, които ще спечелят всеки. Няма ги досадните климатици и отдушници по фасадата. Заради своята височина, сградата предоставя страхотна гледка към централните части на града. Това е едно допълнително предимство, което не е за подценяване. Красивите и функционални мезонети на последния етаж откриват страхотна гледка и според нас представляват една от най-хубавите черти на сградата. Има два свободни мезонета, които са многостайни и с изложение север-юг. Ако мислите, че мезонет 28  или мезонет 26 са подходящи за Вас, можете да изпратите вашето запитване или да се свържете с нас.  Останалите обекти за продажба можете да разгледате тук.


Първата копка е вече факт, а сградата се очаква да бъде завършена до пролетта на 2023 година.

Ако и вие сте се влюбили в този проект, усещате визията като подходяща за вас, ако локацията ви харесва и сте усетили сграда като вашия нов дом можете да се свържете с нас или да изпратите запитване. С OPIA ние от Idea Home Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!