Начало / Новини / Покупката на недвижим имот е 80% емоция и 20% логика

Новини

Покупката на недвижим имот е 80% емоция и 20% логика

“Покупката на недвижим имот е 80% емоция и 20% логика”, това твърди Георги Янков, управляващ съдружник в агенцията за недвижими имоти Primo +, който взе участие в събитието „Идеалният дом – от избора до обзавеждането, организирано от Банка ДСК.

Той споделя, на база опита си, че неведнъж се е сблъсквал със ситуации, в които основните изисквания на клиент изчезват, когато той се „влюби“ в имота.

„Имал съм случай, в който една жена заложи в профила си на търсене не повече от 5 етаж, защото имаше страх от високо. Но в крайна сметка купи апартамент на 14 етаж, защото напълно отговаряше на нейните изисквания и просто се влюби в него. Друг случай, в който така подредихме апартамент, който е стоял преди това 2 години на пазара, че още когато влезе първият клиент, го купи“, разказва управляващият съдружник в агенцията за недвижими имоти Primo +.

Според Янков 2020 г. напълно е променила концепцията на хората за жилищата и сега сме напът да се доближим до трендовете в Западна Европа, където хората по-често сменят жилищата си.  

Домът често е най-голямата финансова инвестиция, която ще направите през живота си. Много често хората не са наясно какво трябва да знаят предварително за един апартамент преди да го закупят и правят грешки. Забравят за някои важни неща, които трябва да следят. Можете да прочетете повече по темата в нашия блог. 

Ако имате интерес, разгледайте сградите, които ние от Идея Хоум предлагаме, а тук можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Ако някой от тях отговаря на Вашите критерии и е подходящ за Вас, изпратите ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас.

Източник: www.economic.bg