Начало / Новини / Защо да изберем новото строителство

Новини

Защо да изберем новото строителство

Предимства на новото строителство


Повечето хора, които са решили да инвестират в жилище винаги се чудят на кое да заложат - ново или старо строителство. Това е една дилема, през която минава всеки. Отговорът обаче зависи изцяло от Вас. Зависи от Вашите възможности, предпочитания и нужди.

Всеки вид строителство има своите предимства и недостатъци, но плюсовете на новото строителство надделяват. Те със сигурност не са един или два, а са много повече и са от съществено значение за всеки един човек. Новото строителство съчетава в себе си качество, сигурност, модерен дизайн, стил и функционалност… 

Модерен дизайн и архитектура

При новото строителство модерният дизайн и архитектура са винаги на лице, докато при старото строителство те липсват. Това е сред основните предимства, тъй като новите сгради използват най-добрите практики от традиционното строителство, но ги съчетават и с новите тенденции. Така се получава страхотно съчетание от сигурност, качество и модерни и красиви детайли. Те могат да се срещнат, както в цялостната фасада на сградата, така и в интериора. Новото строителство обикновено идва със съвременния облик на сградата, докато при старото строителство това не може да се намери. 

Добре поддържани общи части

Общите части винаги са с модерен и красив облик и се поддържат професионално. Повечето пъти има специализирани фирми, които се грижат за поддръжката им. Това Ви дава сигурност и спокойствие, че всичко ще е чисто и приятно. Освен това, всичко ще е изрядно и работещо, защото се поддържа и следи непрекъснато. При старите сгради често има проблеми и има нужда от ремонти. 

При новото строителство няма тези проблеми и притеснения относно ремонти на общите части. Не трябва да забравяме, че при повечето нови сгради има гаранция за качество от строителя. Това означава, че при възникнал дефект, строителят ще се заеме с неговото отстраняване.

Качествени материали

Друго много важно предимство са висококачествените материали. Те са от огромно значение за цялостното изпълнение на сградата. Използват се актуални материали от най-високо ниво, което дава усещане за сигурност. Тъй като има гаранция и строителят носи отговорност, можете да бъдете сигурни. Освен това доста често има инвеститори, които следят и контролират изпълнението, което може да Ви даде една допълнителна гаранция. 

Най-новите строителни технологии

Освен качествени материали, се използват най-новите строителни технологии. Съчетават се доказаните във времето технологии от традиционното строителство с най-новите и модерни промени и нововъведения. Сега се използват и електронни инструменти, с които по-лесно се постига прецизност и се обръща голямо внимание на всеки един детайл. Използват се последните тенденции и благодарение на тях се постига най-добро изпълнение при всеки един етап на работа.

Устойчива инвестиция

Това е сред основните предимства за всеки един човек решил да инвестира в недвижими имоти. В повечето случаи новото строителство е по-скъпо от старото, но е много по-устойчива инвестиция, тъй като експертите смятат, че качественото ново строителство ще повишава цените си. Това е една добра инвестиция, която ще донесе приходи при евентуална продажба. Ако купувате на “зелено” може да попаднете на много добри цени и изгодна инвестиция. Тук може да прочетете всичко най-важно за имотите на “зелено”.

Висока енергийна ефективност

Месечните разходи при новите сгради са значително по-ниски. Разходите за отопление например са много по-ниски, колкото в по-нова сградата. При новото строителство се използват материали и технологии за топлоизолация, които са по-енергоефективни. Например окачените външни фасади на сградите не допринасят само естетически, а задържат допълнително топлина в жилищата. Освен това се поставят висококачествени дограми, които също подпомагат цялостната топлоизолация на жилищната сграда.

Функционално разпределение

При новото строителство разпределението е много по-функционално. Сградите са проектирани по последни тенденции в строителството и архитектурата. Пространството е използвано максимално добре и стаите са така разпределени, че да са с оптимална функционалност. 

Това са основните и най-важни предимства на новото строителство. Има още много и най-различни, но те зависят от нуждите на всеки един човек. Интересът за покупка на нови жилища все повече расте и всеки един човек минава през дилемата какво да избере. За да разберете всичко най-важно за закупуването на жилище, можете да прочетете блог поста ни

Това са сградите, които ние предлагаме, а тук  можете да намерите все още свободните ни апартаменти. Ако някой от тях отговаря на Вашите критерии и е подходящ за Вас, изпратите ни Вашето запитване и ние ще се свържем с Вас. Надяваме се да успеем да сбъднем Вашите мечти и да намерите своя дом при нас.