Начало / Новини / IDEA HOME - предстоящи обекти и сгради в строеж

Новини

IDEA HOME - предстоящи обекти и сгради в строеж

В този блог пост ще Ви запознаем с нашите предстоящи обекти и сгради в строеж. Предстоящите обекти - KORA, а сградите в строеж са - OPIA, KANSO и HORO.

Ние от Идея Хоум се стараем клиентът да получи домът на мечтите си! Сградите на Идея Хоум не са просто бизнес, а дългосрочна връзка с клиента, мост, по който вървим заедно с устремен поглед в бъдещето и с надежда за един по-добър град за всички нас! Създаваме сградите си с безкомпромисно внимание към детайла, прецизно изпълнение и перфектна пропорция между естетика и функционалност!

Ако имате интерес към някоя от нашите сгради, можете да се свържете с нас или да ни изпратите своето запитване. 

Предстоящи обекти

KORA

Кора е проект, който нямаме търпение да стартира. Проектът представлява бутикова жилищна сграда, находяща се в ж.к. Младост 4. Локацията е изключително желана в момента. Тя е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк. 

Ж.к. Младост граничи с бул. "Цариградско шосе" и Околовръстен път, което улеснява излизането от София. Освен това кварталът има лесен и удобен транспорт до центъра на града благодарение на отсечката на метрото Сердика-Младост.

В сградата са проектирани сутерен, партер и шест етажа. На сутерена са предвидени едно ателие и седемнадесет мазета. На партера има седем гаража. От първия до петия етаж има по три апартамента, а на шестия етаж два. Свободните обекти за продажба са са само два - апартамент номер 1, който се намира на първия етаж и ателието.

KORA е строен силует, функционалност, локация, уют, лукс, удобство, сигурност. Всичко това я превръща в един вълнуващ и неповторим проект. 

Сградата е компактна, с дизайн който отлично се вписва в околното пространство. Локацията, на която се намира сградата е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация. Ако имате интерес към свободните обекти в Кора, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания.

Сгради в строеж

OPIA

OPIA е една от сградите ни в строеж. Тя притежава стилен силует и открояващ се дизайн и е сграда, която не може да остане незабелязана. Тя привлича всички с детайлите си, които са изпипани до последно.

Екстериорът на сградата представлява композиция от текстурите и цветовете на дървото и стъклото, подбрани в синхрон, за да придадат едновременно топлина на визията и изчистена линия на детайла.

Теренът, върху който ще бъдe построена сградата е разположен в сърцето на столицата, с административен адрес бул. Сливница №198. Намира се в непосредствена близост до учебни заведения, общински и държавни учреждения, магазини, заведения за хранене, банки, медицински центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт.

OPIA представлява 10-етажна жилищна сграда с офис на партерното ниво и гаражи, разположени на две нива, с изчистен дизайн, съчетаваща стил, качество и красива архитектура. Можете да разгледате списъка със свободни обекти за продажба.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Изпълнението на сградата стартира в началото на 2021 г. Очаква се тя да бъде завършена до пролетта на 2023 г.

Ако имате интерес изпратете ни Вашето запитване или се свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания.

KANSO

KANSO е една от нашите сгради в строеж. Тя представлява жилищен комплекс от затворен тип и е изцяло вдъхновена от Дзен философията, създаваща усещане за движение, динамика и стремеж за изразяване по естествен начин. Както всяка една от сградите ни, Кансо е с безупречно качество и е създадена не само с изключителна функционалност, но и с много стил.

Проектът е съставен от две сгради - Сграда 1 и Сграда 2, като всяка от тях има по два входа и обособени паркоместа. Намира се на изключително атрактивна и комуникативна локация - в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Цар борис ІІІ“ и бул. „Александър С. Пушкин“. Има бърз достъп до бул. Цар Борис ІІІ, ул. „Околовръстен път“, както и югозападния изход на София.

Максимално изчистените и прости геометрични форми, големите прозорци и повтаряемостта на детайла създават усещането за чистота, простор, синхрон и идеално допълване на всеки един от елементите.

За създаването на цялостната  визия първо на хартия, а после и същинската и реализация, зад нея стои една голяма група от идейни хора, всеки един от които с идеите и познанията си спомага за превръщането на тази прекрасна идея в реалност.

Сграда 1 се състои от 4 етажа, 3 от които са жилищни и два входа – Входа А и Вход Б. Първи етаж на вход А е планиран за бъдещия нов офис на Идея Хоум.

Сграда 2 се състои от 10 жилищни етажа и два входа – Вход В и Вход Г.  Първи етаж на вход В е планиран с прилежащи дворни места към жилищните площи, както и гаражи. 

Паркирането е решено с паркоместа, разположени на партера, както и в подземното ниво на комплекса.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри. 

Изпълнението на комплекса стартира през месец март 2020 г. и се очаква да бъде завършен до края на 2022 г.

Ако имате интерес изпратете ни Вашето запитване, а ние ще се свържем с Вас.

HORO

Хоро представлява 7-етажна жилищна сграда, намираща се на ул. Народно хоро, в гр. София, ж.к. Овча купел. Първата копка се състоя на 10.02.2022. Очаква се строежът да приключи до лятото на 2024 година. 

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Повече за местоположението на сградата можете да научите от тук.

Екстериорът представлява композиция от строга изтънченост, с мисъл за изчистен, стилен дизайн, вграждайки в основите концепцията за архитектура, която допринася за здравословен начин на живот и естетическа красота, с перфектен подбор на материали, осигуряващи дълъг живот, лесна поддръжка и ниски енергийни разходи за бъдещите собственици. Предвиден е един вход към жилищната част. В сградата са проектирани 54 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение. В момента има останали 14 непродадени апартамента. Може да разгледате и целия списък с обекти за продажба.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Една от най-хубавите черти на сградата е съчетанието от цветовете, кореспондиращи на дървесните елементи по фасадата и заобикалящата ги зеленина и природа, вдъхващи спокойствие и прохлад.

Ако и вие сте се влюбили в този проект, усещате визията като подходяща за вас, ако локацията ви харесва и сте усетили сграда като вашия нов дом можете да се свържете с нас или да изпратите запитване. С ХОРО ние от Идея Хоум Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!