Начало / Новини / Първа копка на жилищна сграда Хоро

Новини

Първа копка на жилищна сграда Хоро

Днес ще се състои първата копка на жилищна сграда ХОРО. Ние от Идея Хоум сме много развълнувани от тази новина. Нямахме търпение работата по този проект да започне и най-после това е факт.

Хоро представлява 7-етажна жилищна сграда, намираща се на ул. Народно хоро, в гр. София, ж.к. Овча купел.

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Повече за местоположението на сградата можете да научите от тук.

Екстериорът представлява композиция от строга изтънченост, с мисъл за изчистен, стилен дизайн, вграждайки в основите концепцията за архитектура, която допринася за здравословен начин на живот и естетическа красота, с перфектен подбор на материали, осигуряващи дълъг живот, лесна поддръжка и ниски енергийни разходи за бъдещите собственици. Предвиден е един вход към жилищната част. В сградата са проектирани 54 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение. В момента има останали 14 непродадени апартамента. Може да разгледате и целия списък с обекти за продажба.

На сутеренът се намират 35 паркоместа, ситуирани в отделни зони за до 9 автомобила, складове и помещение за абонатна. Подходът към него е осигурен посредством рампа.

На партерния етаж са разположени, съответно вход на сградата, подходът към жилищните единици, който ще бъде оформен интериорно, с развита социална среда, два гаража, четири складови помещения, стълбищна клетка, асансьор, санитарни възли и три тристайни и четири двустайни апартамента.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата и за общите технически параметри.

Индивидуалността и визията я прави уникална. С възникването на идеята за инвестиране в този конкретен парцел, ние започнахме изграждането на идентичността на сградата, която по-късно ще бъде дом за нашите клиенти, като и дадохме едно име, от което неистово струи български фолклор – „ХОРО“. Хорото е ритуал от древността, танц на радостта и надеждата. То, Хорото е традиция, която пази у нас доброто, чисти ума и душата и така крачка по крачка, в ритъм и хармония, ни потапя в смисъла на вечността. Такава хармонична, топла и уютна, мъдра и гостоприемна, готова да приеме предизвикателствата на времето, искахме да бъде тази сграда и за това я нарекохме ХОРО. 

Една от най-хубавите черти на сградата е съчетанието от цветовете, кореспондиращи на дървесните елементи по фасадата и заобикалящата ги зеленина и природа, вдъхващи спокойствие и прохлад.

Ако и вие сте се влюбили в този проект, усещате визията като подходяща за вас, ако локацията ви харесва и сте усетили сграда като вашия нов дом можете да се свържете с нас или да изпратите запитване. С ХОРО ние от Идея Хоум Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!