Начало / Новини / Първа копка на Кора - Бутикова Жилищна Сграда

Новини

Първа копка на Кора - Бутикова Жилищна Сграда

Първата копка на жилищна сграда Кора ще се състои на 02.03.2022. Ние от Идея Хоум сме много развълнувани от тази новина. Нямахме търпение работата по този проект да започне и най-после това е факт.

Проектът представлява бутикова жилищна сграда, находяща се в ж.к. Младост 4. Локацията е изключително желана в момента. Тя е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Ж.к. Младост граничи с бул. "Цариградско шосе" и Околовръстен път, което улеснява излизането от София. Освен това кварталът има лесен и удобен транспорт до центъра на града благодарение на отсечката на метрото Сердика-Младост.

В сградата са проектирани сутерен, партер и шест етажа. На сутерена са предвидени едно ателие и седемнадесет мазета. На партера има седем гаража. От първия до петия етаж има по три апартамента, а на шестия етаж два. Свободните обекти за продажба са са само два - апартамент номер 1, който се намира на първия етаж и ателието.

KORA е строен силует, функционалност, локация, уют, лукс, удобство, сигурност. Всичко това я превръща в един вълнуващ и неповторим проект. 

Сградата е компактна, с дизайн който отлично се вписва в околното пространство. Локацията, на която се намира сградата е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация. Ако имате интерес към свободните обекти в Кора, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние от Идея Хоум ще отговорим на всички Ваши желания.