Начало / Новини / Стартира строителството на най-новия жилищен проект на IDEA HOME – HORO

Новини

Стартира строителството на най-новия жилищен проект на IDEA HOME – HORO

Първа копка на жилищна сграда "Horo"


Строителството на жилищния проект ХОРО бе дадено на 10 Февруари 2022 г. със символична първа копка, която събра бъдещи собственици, приятели и партньори на Идея Хоум.

Хоро представлява 7-етажна жилищна сграда, намираща се на ул. Народно хоро, в гр. София, ж.к. Овча купел. В сградата са проектирани 54 апартамента, от които 1 за хора в неравностойно положение. Разгледайте обектите за продажба на сайта ни. 

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт. Повече за местоположението на сградата можете да научите от тук.

Изпълнението на сградата започна и се очаква да бъде завършенo през лятото на 2024 г.

Водещият на събитието го откри като представи специалния гост, а именно победителката от Гласът на България - Петя Панева. Тя изпя красива народна песен и поздрави новите собственици и пожела успех на екипа на Идея Хоум. 

По традиция присъстваше и свещеник, който освети мястото и пожела късмет и успех на екипа и всички присъстващи. 

Управителят на Идея Хоум Ивайло Митев също поздрави новите собственици и благодари на своите колеги за добре свършената работа. Каза още, че е сигурен в професионализма им и пожела строежът да върви без никакви пречки. “Решени сме наистина да направим не просто сграда, а дом за Вас и вашите близки. Благодарим Ви за доверието.” - каза той.

След тези думи Ивайло Митев счупи бутилка шампанско в кофата на багера, който извърши първата копка. Това е ритуал, който носи успех и късмет за това никога не го пропускаме.

Индивидуалността и визията я прави уникална. Ние започнахме изграждането на идентичността на сградата още в началото, като и дадохме едно име, от което неистово струи български фолклор – „ХОРО“. Хорото е ритуал от древността, танц на радостта и надеждата. То, Хорото е традиция, която пази у нас доброто, чисти ума и душата и така крачка по крачка, в ритъм и хармония, ни потапя в смисъла на вечността. Такава хармонична, топла и уютна, мъдра и гостоприемна, готова да приеме предизвикателствата на времето, искахме да бъде тази сграда и за това я нарекохме ХОРО. 

Гостите успяха да се включат в тази традиция и да се присъединят към хорото благодарение на специалния ни гост Петя Панева. Победителят от Гласът на България изпълни още няколко български народни песни и чрез красивия си глас успя да докосне всички присъстващи и да остави страхотен спомен у тях. 

Така завърши церемонията за първа копка на жилищна сграда Хоро. 

Ако и вие сте се влюбили в този проект, усещате визията като подходяща за вас, ако локацията ви харесва и сте усетили сграда като вашия нов дом можете да се свържете с нас или да изпратите запитване. С ХОРО ние от Идея Хоум Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!