Начало / Новини / Първа копка на жилищна сграда "СОФИЯ"

Новини

Първа копка на жилищна сграда "СОФИЯ"

Стартира строителството на най-новия жилищен проект на IDEA HOME - сграда София

Стартира строителството на жилищна сграда “СОФИЯ”. Началото бе дадено на 10.05.2023г. със символична първа копка, която събра бъдещи собственици, приятели и партньори на Идея Хоум. 

Сграда “СОФИЯ” е разположена на ул. Виктор Григорович № 28 в центъра на столицата в квартал Крива Река. Кварталът е добре обслужван от всякакви видове градски транспорт, включително и третата линия на метрото. Сградата се намира в непосредствена близост до Военномедицинска Академия и Университетска болница „Александровска“. В близост се намират още и хипермаркети, учебни институции, градина “Сухо езеро”, ресторанти. 

Сградата е на 6 етажа и в нея ще се помещават 18 апартамента. На партерния етаж се намира Медицински център. По проект са предвидени гаражи, паркоместа и подземни паркоместа. 

Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

По традиция на събитието присъстваше и свещеник, който освети мястото и пожела късмет и успех на екипа и всички присъстващи. Управителят на Идея Хоум, Ивайло Митев също поздрави новите собственици и благодари на своите колеги за добре свършената работа.

Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация.

Ако имате интерес, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние от Идея Хоум ще отговорим на всички Ваши желания. Със сграда “СОФИЯ” Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!