Начало / Новини / С тържествена първа копка IDEA HOME започна строежa на CASTANEA RESIDENCE

Новини

С тържествена първа копка IDEA HOME започна строежa на CASTANEA RESIDENCE

По стара традиция бе отслужен тържествен водосвет за здраве, а вокално-театрална формация „Врабчета” се погрижи за доброто настроение на представителите на СО "Овча купел", дългогодишни партньори, клиенти и приятели на IDEA HOME.

“Зад тази първа копка стоят много усилия, труд и най-вече мисъл за бъдещето. Водени от тази мисъл и с целия си професионализъм и опит, вярвам, че екипът ни ще създаде от основи една сграда със съвременна европейска визия и функционалност. Поставили сме си за цел CASTANEA RESIDENCE да се превърне в отличен пример за публично-частно партньорство и в емблема на район "Овча Купел", сподели Ивайло Митев – управител на IDEA HOME по време на първата копка.

За CASTANEA RESIDENCE:

Модерният облик на CASTANEA RESIDENCE e постигнат посредством едри обеми, елегантни форми и добре преценени архитектурни детайли, които оформят строга, но уютна композиция. Основния цвят на сградата е бял, за да дава усещане за чистота и изтънченост и да служи като платно за постигане на контраст между останалия ансамбъл от различни материали като бял варовик, светъл травертин, гранит, метал и стъкло.

Сградата се състои от две основни тела, едното на шест, другото на три етажа, ясно определящи характерната функционалност. Въпреки различното предназначение, е пресъздадено усещане за цялост, постигнато посредством специфичността на основните архитектурни елементи и обща линия на партерното ниво. По-голямото тяло е жилищно, с магазини и подземна паркинг зона, а по-малкото е предвидено изцяло за административните нужди на район Овча Купел – СО.