Начало / Новини / Жилищна сграда улица Пиротска

Новини

Жилищна сграда улица Пиротска

Представяме Ви един от нашите реализирани проекти - жилищна сграда на улица Пиротска. Тя се намира в централната градска част на София на ъгъла на улиците Пиротска и Отец Паисий. Първата копка на сградата на улица Пиротска беше на 27.05.2016г.  

Жилищна сграда на улица Пиротска е сграда с магазини, гаражи и подземни гаражи находяща се в централната градска част на София. Локацията е удобна и комуникативна. Намира се на 150 м. от метростанция Опълченска, на 250 м. от ул. Опълченска, от където минава маршрута на автобусни линии №74 и 60 и тролейбуси № 1,5 и 7, на 250 м. от бул. Христо Ботев, от където минава маршрута на трамваите №1,3,6,7, по ул. Пиротска се движат трамваите №20 и 22. 

В близост до сградата има училища и детски градини както и най-различни други обществени обекти. В близост има много магазини, развлечения, болници, хипермаркети, спортни центрове и така нататък. Част от тях са Mall of Sofia, Супермаркет “Billa”, Спортен комплекс „Спортна София 2000“, Парк „Свети Никола“, Парк „Възраждане“.

Вертикалната планировка е изцяло изградена съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. В сградата има сутерен, партер и шест етажа. На сутерена има 11 броя гаражни клетки. На партера има 3 броя магазини. Има по 5 броя апартаменти на етаж.

Още информация за сградата и общите технически параметри на сградата можете да разгледате тук

В тази сграда няма повече обекти за продажба, но сме сигурни, че ще намерите своя мечтан дом при нас. Ако имате интерес изпратете ни Вашето запитване или се свържете с нас, а ние ще отговорим на всички Ваши желания. 

Зададохме няколко интересни въпроса на нашите служители, които участваха в проекта, за да успеете да се докоснете до същността му и да разберете някои подробности. Ето и как отговориха те:

Как дойде идеята за този проект?

- Искахме да създадем сграда в централната част на София, която да съчетава в себе си комуникативна и удобна локация с уют и функционалност.

Какво прави сградата уникална?

- Сградата е изключително красива. Изпълнението беше много прецизно. С различния цвят на фасадата си, тя привлича вниманието. Локацията е повече от удобна.

Доволни ли сте от крайния резултат?

- Доволни сме, че 30 семейства намериха мечтания дом благодарение на тази сграда. Доволни сме, че им дадохме възможност за ново начало. Гордеем се с всеки един реализиран проект.