Начало / Новини / Първа копка на жилищна сграда "SHEPA"

Новини

Първа копка на жилищна сграда "SHEPA"

Стартира строителството на най-новия жилищен проект на IDEA HOME – SHEPA

Стартира строителството на жилищна сграда Shepa. Началото бе дадено на 09.05.2023г. със символична първа копка, която събра бъдещи собственици, приятели и партньори на Идея Хоум. Работният процес стартира с пълна сила, точно в деня на Европа!

Стартираме един различен проект, с надеждата, че ще изпълним всичко запланувано и вярата, че ще намерите мечтания дом от IDEA HOME!

ШЕПА е разположена в югозападната част на столицата, в близък до планината урбанизиран район, обединявайки 88 разнообразни жилища – студиа, лофтове, едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Разгледайте обектите за продажба на сайта ни. 

ШЕПА привлича погледа с нестандартния си Y-образен контур и не по-малко с ефектната метална структура, която частично я обгръща. Материалът е стоманена сплав (кортен), който с времето добива ръждивокафява благородна патина, даваща едновременно усещане за солидност и непреходност. Избран, за да обединява визуално сложната форма, този архитектурно-художествен елемент определя характерното излъчване на обекта. 

Създава чувството за обединеност, интимност и уют, събира сякаш в шепа обитателите в този споделен дом. Така спонтанно се ражда името ШЕПА.

Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

По традиция на събитието присъстваше и свещеник, който освети мястото и пожела късмет и успех на екипа и всички присъстващи. Управителят на Идея Хоум, Ивайло Митев също поздрави новите собственици и благодари на своите колеги за добре свършената работа. След това счупи бутилка шампанско в кофата на багера, който извърши първата копка. Това е традиция, която никога не пропускаме, защото този ритуал носи успех и късмет.

Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация. Ако имате интерес към свободните обекти в Шепа, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние от Идея Хоум ще отговорим на всички Ваши желания. С Шепа Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!