Начало / Новини / Стартъпът Angry Building работи за мир между съседите в близо 800 сгради в България

Новини

Стартъпът Angry Building работи за мир между съседите в близо 800 сгради в България

Кои са най-важните неща, за да бъде вашият дом перфектното място за живеене? Без съмнение най-напред ще изброите семейството, локацията и удобствата в близост. Към този списък можем да добавим и още нещо от изключително значение за комфорта и благоденствието - и това са съседите. 

Често с тях има проблеми и затруднена комуникация, като справянето с належащи ремонти или заплащане на режийни разходи се оказва предизвикателство. Амбициозният екип на Angry Building се е заел със задачата да осигури решение, създавайки система за домоуправители, която работи за мир между съседите в повече от 800 сгради из цялата страна.

Значението на домоуправителя в жилищната сграда

За повечето хора домоуправителят е просто човекът, който ръководи събранията на входа и регулярно звъни на вратата за събиране на месечните общи такси. Ролята му обаче съвсем не се изчерпва до тези тривиални дейности - неговата основна мисия е да подобрява цялостното благосъстояние и качеството на живот на обитателите на сградата.  

Домоуправителят играе решаваща роля в ежедневното управление на имота, управлявайки задачи като поддръжка, ремонти, почистване и сигурност. Неговата задача е да се увери, че сградата е добре поддържана и сигурна по всяко време, което пряко влияе на комфорта на всички живущи в нея.

Човекът, който е избран за отговорник на сградата също е и този, на когото можете да споделите всичките си запитвания, притеснения и предложения по отношение на общия комфорт на живущите. Независимо дали става дума за планиране на ремонти, организиране на услуги по поддръжка или осъществяване на контакт със съседи. Домоуправителят е този, към когото можете да се обърнете по всяко време. 

В големите жилищни комплекси е трудно да се познавате и да поддържате контакт с всеки съсед, но домоуправителят е свързващото звено на всички живущи в сградата. Освен административните си задължения, той отговаря за изграждането на общност и социално взаимодействие сред жителите.

Независимо дали домоуправителят е някой от съседите или човек, нает от външна компания, за да отговаря за реда и организацията във вашия блок, неговата работа може да бъде изключително улеснена благодарение на платформата Angry Building.

Angry Building - иновация в управлението на етажната собственост

Angry Building е софтуер за управление на имоти, предназначен да улесни работата на домоуправителя и да подобри комуникацията с жителите. Той предлага разнообразни функции като изготвяне на входна книга, фактури и счетоводство, списък с длъжниците в сградата, табло за обяви, възможност за изпращане на съобщения до всички живущи с цел по-лесна комуникация, поле за съобщаване на нередности, както и още много други инструменти, сред които набор от финансови такива за по-лесно управление на паричните въпроси, касаещи сградата и нейните обитатели.

Системата е налична под формата на мобилно приложение за максимално удобство и е подходящо решение за разнообразни потребители, включително фирми домоуправители, индивидуални домоуправители, както и етажни собствености и сдружения.

Angry Building е софтуер, разработен с идеята да предоставя ефективни инструменти и възможности за улесняване на процесите на управление и подобряване на комуникацията със собствениците, както и поддържане на оптималната функционалност и комфорт в общите части на сградата.

Важно е да се отбележи, че Angry Building не е фирма домоуправител, а компания, предлагаща инструмент за улеснение и по-добро управление на работата на домоуправителя. Стартъпът си партнира с редица големи фирми в строителния бранш с идеята да подобри качеството на имотите и в направление етажна собственост и комуникация. Благодарение на Angry Building етажната собственост се превръща в дигитална етажна собственост!

Платен ли е софтуерът Angry Building?

Платформата Angry Building разполага както с безплатна, така и с платена версия. Безплатният вариант включва по-базови инструменти, докато платеният абонамент предлага допълнителни услуги като възможност за подаване на сигнали за нередности, известяване чрез SMS, извличане на списък с длъжници, създаване на анкети, интеграция на ePay и EasyPay за плащане, както и техническа поддръжка. 

Платената версия дава много повече предимства на домоуправителя, а таксата е в зависимост от броя апартаменти в сградата и е изключително достъпна - 1,20 лв. на апартамент. Това е една минимална разлика в размера на жилищните такси, която прави огромна промяна в информираността и комфорта на живущите.

Още предимства на Angry Building

Макар и да не е фирма домоуправител, услугата Angry Building предлага съдействие за откриването на перфектния домоуправител за вашата сграда, ако сте решили да се спрете на външни такива услуги. На сайта на компанията можете да достъпите формуляр, в който да заявите търсенето си и в най-кратък срок да получите оферти от най-добрите фирми домоуправители в страната.

За да се уверите в ефективността и удобството от употребата на Angry Building можете да се възползвате от демо версия на платформата, налична на сайта ѝ.

Ако изберете да използвате услугата, можете да се възползвате и от пробен период от 3 месеца, в който ви се предоставят всички функционалности на системата напълно безплатно. 

След изтичане на пробния период, имате възможност да изберете да продължите да използвате системата безплатно, но с ограничен набор от функции, включващ: Домова книга, Каса, Такси, Банков импорт, Бележки, Контакти, Табло за обяви, Съобщения и Мобилно приложение. Ако сте останали доволни от допълнителните възможности на платената версия, можете да преминете към нея.

Комфортът в жилищната сграда се определя не само от нейното разположение и това, което се случва зад стените на вашия дом, но зависи най-вече от съседите ви и ефективното управление на етажната собственост. Платформата Angry Building има мисията да възстанови мира между съседите като предостави иновативна и изключително удобна услуга за проследяване на всичко, което касае етажната собственост, по всяко време. 

За да е максимално полезна и удобна, услугата се предоставя в различни езикови версии и разполага с автоматичен превод, за да улесни комуникацията и между чуждоезичните жители.

Интелигентните сгради днес не включват само устойчива електроенергия, автоматизирани функции и 24-часово видеонаблюдение. Те включват и дигитална система за управление на етажната собственост. Повече за Angry Building можете да научите на сайта на платформата.