Начало / Новини / Стартира строителството на жилищна сграда Kora.

Новини

Стартира строителството на жилищна сграда Kora.

Първа копка на Kora


Стартира строителството на жилищна сграда Kora. Началото бе дадено на 02.03.2022г. със символична първа копка, която събра бъдещи собственици, приятели и партньори на Идея Хоум.

Проектът представлява бутикова жилищна сграда, находяща се в ж.к. Младост 4. Локацията е изключително желана в момента. Тя е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк.

Сградата е компактна, с дизайн който отлично се вписва в околното пространство. Локацията, на която се намира сградата е в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост и в близост до хипермаркети, учебни институции, парк Младост и Бизнес парк. Тук може да видите допълнителна информация за сградата, за нейното местоположение както и за обектите в близост.

По традиция на събитието присъстваше и свещеник, който освети мястото и пожела късмет и успех на екипа и всички присъстващи. Управителят на Идея Хоум, Ивайло Митев също поздрави новите собственици и благодари на своите колеги за добре свършената работа. След това счупи бутилка шампанско в кофата на багера, който извърши първата копка. Това е традиция, която никога не пропускаме, защото този ритуал носи успех и късмет.

Избирайки тази сграда, бъдещият и собственик избира съчетание между уют, продиктуван от заложената функционалност, простор и отлична локация. Ако имате интерес към свободните обекти в Kora, можете да ни изпратите Вашето запитване или да са свържете с нас, а ние от Идея Хоум ще отговорим на всички Ваши желания. С Kora Ви предлагаме частица от това, което сме и това, което създаваме повече от десетилетие – жилища, в които да се чувствате У ДОМА!